Pivot Çelik kapı

Pivot Çelik kapı yüksek tavanlı villa Rezidans Satış ofisi gibi mekanların mekan bütünlüğünü bozmayacak mekanın büyüklüğünü yansıtacak büyük kapılardır. Pivot çelik kapılar açılım yönü tek kanatlı çift kanatlı olarak farklı açılım ve menteşelerle mekan görselliğine mekan amacına uygun sıra dışı izlenimler bırakacak lüks çelik kapı sınıfı ürünlerdir. Pivot Kapılar müşteri isteğine göre özel üretilmektedir. Pivot çerçeveli kapılarda çerçeve, kapının ağırlığını desteklemek için tasarlanmıştır. Kapı, zeminde bir pivot noktası ve üstte başka bir pivot tarafından desteklendiğinden, kapının çerçevesini güçlendirmeye gerek yoktur. Bir Pivot Sistemi, yüksek kaliteli gizli kendi kendine kapanan bir mekanizma ile birlikte sunulduğundan, büyük cam kapılar için de iyidir.

Pivot kapı modelleri

Pivot kapı modelleri montajlı giriş çerçevemiz, kapının kurulum sırasında ayarlanmasına izin veren kaliteli donanımlara sahip ağır hizmet tipi bir pivot içerir. Pivot kapı modelleri Aşamalı kontrollü kapı kapatma ve kilitleme için bir hidrolik kapatıcı içerir. Böylece yorulmadan zorlanmadan otomatik olarak kapınız kapanır. Dilerseniz kapınız için akıllı kilit sistemleri ve kameralı sistemleri de Pivot kapınıza ek olarak montajlarını da yapmaktayız.

Recent Posts

Avşa Villa kapısı

Avşa Villa Çelik Modern Kapı Bergaama Villa Kapısı modellerinde baktığımızda, Günümüzde inşaat sektörü gelişmeye ve…

1 sene ago

Bergama Villa Kapısı

Bergama Villa Çelik Modern Kapı Bergaama Villa Kapısı modellerinde baktığımızda, Günümüzde inşaat sektörü gelişmeye ve…

1 sene ago

Bandırma Villa Kapısı

Bandırma Villa Çelik Modern Kapı Bandırma Villa Kapısı modellerinde baktığımızda, Günümüzde inşaat sektörü gelişmeye ve…

1 sene ago

Beykoz Çelik Kapı

Beykoz Çelik Kapı Modelleri - Villa Kapısı Modellerimiz Beykoz ilçesi çelik kapı modelleri ve villa…

2 sene ago

Bağcılar Çelik Kapı

Bağcılar Çelik Kapı Modelleri Bağcılar'da yaşıyor ve güvenli bir kapı arayışında iseniz, Armadoor çelik kapıya…

2 sene ago