Çelik Kapı

Evinize uygun bir çelik kapı mı arıyorsunuz ? Armadoor çelik kapı olarak sizi bu dertten kurtarıyoruz. Öncelikle tamamen size bırakıyoruz,  size özel üretim terzi usulü ile özel üretim çelik kapı modellerimiz mevcuttur. Her nereye yaptıracak olursanız olun çelik kapınızın ölçüsüne göre sizin istediğiniz tarzda dekorasyon ve özel imalat ederek istediğiniz çelik kapıyı size sunuyoruz. Çelik kapı sektörüne yıllarını veren armadoor çelik kapı sizler için garantili ve özel hizmetler sunuyor. Eğer istanbul’ da yaşıyorsanız harika, ücretsiz keşif ve montaj imkanıyla hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Çelik Kapı ağır ölçülü, korozyona dayanıklı metalden yapılmış bir kapı türüdür. Menteşeli bir tutamağa sahiptir ve genellikle mülkte bulunma yetkisi olmayan insanları dışarıda tutmak için kilitler veya menteşeler içerir. Çelik kapı konut veya ticari ortamlarda kullanılabilir ve tek, çift, sürgülü ve Fransız gibi çeşitli konfigürasyonlarda gelir. Çelik kapılar, yangına, darbe hasarına ve hava koşullarına karşı dayanıklılıkları gibi onları popüler yapan birçok özelliğe sahiptir. Çelik kapı, yapıları korumak ve alanları kapatmak için kullanılan, tipik olarak yüksek mukavemet ve dayanıklılığa sahip metalden yapılmış bir kapıdır. Üç tip çelik kapı vardır: sürgülü, döner ve sabit şekildedir.

Çelik Kapı Modelleri ve Fiyatları

Villa Kapısı Çelik Kapı Modelleri, Çelik kapılar iç ve dış mekan kapısı olarak temelde ikiye ayrılırlar. Geçmişten günümüze dek üretim amaçları yapının güvenliğini artırmak ve tabi ki görsel kaliteyi de desteklemektedir. Ancak günümüzde eskiye oranla teknik ve görsel bakımdan çok daha güçlü  Çelik Kapı Modelleri üretildiği için beklentilerin de daha iyi karşılandığını söylemek mümkündür. Villa Çelik Kapı Modelleri Fakat çelik kapı seçileceği zaman tabi ki, tarzınız ve genel dekorasyonunuza uygun bir model seçmeniz gerekir ama öncelik tercih edeceğiniz kapı modelinde saç kalınlığı ve kilit sisteminin kaliteli olmasıdır. Bunun dışında Çelik Kapı Fiyatları seçilen ürün özelliklerine göre değişeceği için çelik kapı modellerinde standart bir fiyat uygulaması olmadığını belirtmek isteriz.

Sultangazi Şifreli Çelik Kapı

Son yıllarda hırsızlık gibi olumsuzlukların artması nedeniyle güvenliğini ön planda tutan tüm bireyler şifreli çelik kapı ürünlerine yönelmiştir. Sahip olduğunuz çelik kapının kilit sistemini tabi ki şifreli olarak değiştirebilirsiniz ama pek çok kapı modelinde bu sistem uygulanamayacağı gibi yüksek güvenlik tedbiri almak istiyorsanız ve direk çelik kapınızı değiştirerek profesyonel bir destekle Şifreli Çelik Kapı temin edebilir, evinizde güvenle uykuya dalabilirsiniz.Çelik Kapı Modeli,Çelik kapı fiyat,Villa Çelik Kapı İstanbul, Çelik Kapı Özellikleri Bizler firma olarak her daim önceliğimiz müşterilerimizin güvenliğini sağlamaktır. Dolayısıyla firmamızdan çıkan her ürün yüksek kalite standardı doğrultusunda üretilmekte ve kişilerin istekleri özenle yerine getirilmektedir.

Sultangazi Çelik Kapı Modelleri

Ürün kataloğumuzda yer alan Çelik Kapı Modelleri, lüks çelik kapı ürünleriyle kıyaslandığında tabi ki teknik özellik açısında farklılık içerir. Ancak bu ekonomik fiyata satılan kapı modellerinin kalitesiz olduğu anlamına gelmemektedir. Her kapı modelinde galvaniz sac ve Kale Kilit sistemi kullanarak müşterilerimizin güvenliğini ön planda tutmaktayız.Pivot Çelik Villa Kapısı Sistemleri Pivot Çelik kapı yüksek tavanlı villa Rezidans Satış ofisi gibi mekanların mekan bütünlüğünü bozmayacak mekanın büyüklüğünü yansıtacak büyük kapılardır. Pivot çelik kapılar açılım yönü tek kanatlı çift kanatlı olarak farklı açılım ve menteşelerle mekan görselliğine mekan amacına uygun sıra dışı izlenimler bırakacak lüks çelik kapı sınıfı ürünlerdir. Pivot Kapılar müşteri isteğine göre özel üretilmektedir.

Pivot çerçeveli kapılarda çerçeve, kapının ağırlığını desteklemek için tasarlanmıştır. Kapı, zeminde bir pivot noktası ve üstte başka bir pivot tarafından desteklendiğinden, kapının çerçevesini güçlendirmeye gerek yoktur. Bir Pivot Sistemi, yüksek kaliteli gizli kendi kendine kapanan bir mekanizma ile birlikte sunulduğundan, büyük cam kapılar için de iyidir.

ÇELİK KAPI ÖLÇÜLERİ NASIL OLMALI ?

Çelik kapı ölçüleri genelde standart ölçülerdedir. Müşterilerimizin isteğine göre özel üretim kapılar yapmaktayız. Çelik kapıların genişliği ; 90 cm Çelik Kapıların yüksekliği ;  200 cm Duvar arası kalınlık ise  ; 15- 25 cm arası ayarlanabilir ölçülerde İmalat ve satışı yapılmaktadırlar .

Armadoor Çelik Kapı

Recent Posts

Avşa Villa kapısı

Avşa Villa Çelik Modern Kapı Bergaama Villa Kapısı modellerinde baktığımızda, Günümüzde inşaat sektörü gelişmeye ve…

1 sene ago

Bergama Villa Kapısı

Bergama Villa Çelik Modern Kapı Bergaama Villa Kapısı modellerinde baktığımızda, Günümüzde inşaat sektörü gelişmeye ve…

1 sene ago

Bandırma Villa Kapısı

Bandırma Villa Çelik Modern Kapı Bandırma Villa Kapısı modellerinde baktığımızda, Günümüzde inşaat sektörü gelişmeye ve…

1 sene ago

Beykoz Çelik Kapı

Beykoz Çelik Kapı Modelleri - Villa Kapısı Modellerimiz Beykoz ilçesi çelik kapı modelleri ve villa…

1 sene ago

Bağcılar Çelik Kapı

Bağcılar Çelik Kapı Modelleri Bağcılar'da yaşıyor ve güvenli bir kapı arayışında iseniz, Armadoor çelik kapıya…

1 sene ago